Escoleta Municipal Pere Oliver i Domenge (Felanitx)

Escoleta Municipal Pere Oliver i Domenge (Felanitx)

L'escoleta Municipal Pere Oliver i Domenge es dedica a l'atenció primerenca de nadons entre 0 i 3 anys. Esteim situats al carrer Rocaberti 1, al municipi de Felanitx.

INSTAL·LACIONS

Les nostres instal·lacions consten d'aules amplies i luminoses, pati exterior, sala de psicomoptricitat.... i, esteim treballant a una zona d'hort.

 

ACTIVITATS

Les activitats que es desenvolupen a l’escoleta són les pròpies d’aquests tipus de centre. Considerem que per els infants d’aquesta edat el més important és jugar per tant totes les activitats giren entorn del joc i a les rutines diàries. Mitjançant el joc, el descobriment, l’observació, la manipulació..., els infants desenvolupen totes les seves capacitats.

 

INTENCIONS EDUCATIVES

Les intencions pròpies que volem oferir aniran dirigides a que els infants es coneguin a ells mateixos i als altres, a descobrir tot allò que els envolta, a facilitar la integració dins un grup social, a que aprenguin a conviure entre ells, a adquirir les primeres normes de comportament, a desenvolupar els diversos tipus de llenguatges. En definitiva, tot allò que és necessari per a potenciar el desenvolupament global dels infants, és a dir les seves capacitats motrius cognitives, lingüístiques, afectives i relacionals, dins un ambient en el qual es sentin bé, un lloc agradable en el qual desitgin estar, un clima de seguretat i confiança. 

Tot basant-se en l’ensenyament en català, les arrels i tradicions culturals, el contacte amb la natura..., sempre tenint amb compte la cultura mallorquina, celebrant les festes més importants (Les Verges, Tots Sants, Nadal, Sant Antoni, Dia de la Pau, Carnaval, Pasqua, Dia del llibre, Festa de fi de curs) i treballant damunt elles amb diverses activitats: plàstica, poesies, cançons, dites, tallers de cuina, balls...

Farem servir una metodologia que sigui flexible tenint en compte els diferents ritmes de maduració i aprenentatge. Intentem organitzar d’una manera variada, estimulant i flexible les activitats per a que responguin a les diferents necessitats dels infants. Aprofitem els avantatges que el medi ens ofereix: la proximitat dels recursos naturals, i procurarem superar les limitacions existents.

 

CONTACTE:

Telèfon: 673624129

Direcció: Carrer Rocaberti 1. Felanitx

Contacte

captcha
Recargar

Direcció

Localització
Camí Salard, 47 
Seminari Nou
07008 - Palma de Mallorca
Contacte
Tel: (+34) 971 90 15 85
Email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
www.social.fundaciofr.org

Xarxes Socials