Casal de Joves Sa Fàbrica d’Inca

El Casal de Joves de l’ Ajuntament d’ Inca està destinat a usos juvenils situat a l’ Avinguda de Lluc, 299 d’ Inca. En aquest edifici públic es realitzen els següents serveis:

-      Servei d’ informació jove: on el seu principal objectiu es difondre la informació jove a les diferents àrees d’ ocupació, plans d’ estudis, alternatives educatives, oci i temps lliure, medi ambient, publicacions juvenils, oferir informació de la Xarxa de Serveis d’ Informació Jove de les Illes Balears-Xarxa Infojove i incentivar la participació juvenil.

-      Servei de temps lliure mitjançant equips audiovisuals, informàtics i de diversió disponibles pels usuaris del Casal

-      Realització de 12 tallers anuals de caire trimestral dirigits a la població jove i adulta d’ Inca i dels voltats que tinguin ganes de divertir-se a la vegada que desenvolupin habilitats i valors propis. El tallers que es desenvolupen en el Casal estan englobats en els següents temes: activitat esportiva amb música, cuina freda, audiovisuals i reciclatge, plàstica i manualitats.

Integrants


Marta Salas

Mª Antònia Serra
 

Contracte per:


Lloc de realització: Inca
Durada: Setembre de 2012 fins l'actualidad

Contacte

captcha
Recargar

Direcció

Localització
Camí Salard, 47 
Seminari Nou
07008 - Palma de Mallorca
Contacte
Tel: (+34) 971 90 15 85
Email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
www.social.fundaciofr.org

Xarxes Socials