Escoleta Municipal "Ses Alzinetes" de Puigpunyent

El servei a l’ atenció a la primera infància consisteix en l’ estada d’ infants de 1 a 3 anys així com l’ atenció educativa apropiada als infants d’ aquesta edat. A més del servei del servei en règim d’ escolarització, s’ ofereixen serveis destinats a enfortir les capacitats educatives de les famílies des d’una concepció positiva respecte de l’ educació durant els primers anys de vida, difusió de coneixements i competències educatives, promoció de la cultura d’ infància i socialització inicial dels infants.

Les relacions i interaccions amb adults i altres infants són una primera passa per introduir als nins a les relacions socials i anar fomentant la seva socialització, el suport dels mestres i dels seus companys fa que vagin descobrint el seu entorn, el seu idioma i les diferències culturals que l’envolten, tot això fa que els infants millorin les seves competències cognitives, socials i afectives.

 

Contracte per:


Lloc de realització: Puigpunyent
Durada: Setembre de 2016 fins l'actualitat

Contacte

captcha
Recargar

Direcció

Localització
Camí Salard, 47 
Seminari Nou
07008 - Palma de Mallorca
Contacte
Tel: (+34) 971 90 15 85
Email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
www.social.fundaciofr.org

Xarxes Socials